Hur man når oss vi Satellit-telefon

Vårt telefonnummer är: +881623400868

I vårt abonnemang så har vi per månad 150 min tal, gratis SMS och obegränsat med Data trafik (dock stenålderhastigheten Max 2,4 kbps; ja Ni läser rätt kilobitespersekund). 
Ringa: 

Vi kan ringa ut till alla nummer, men blir dyrt om våra 150 min tar slut. För att ringa oss så slår man ovan nummer. Dock HÖG kostnad. 

SMS:

Funkar som vanligt, men också till en högre kostnad (kolla med Er telefonleverantör). Det går att SMS:a gratis om man går in på https://messaging.iridium.com : från denna sidan kan man skicka SMS gratis till oss, Max 160 tecken. 

Det går också att maila SMS till oss. Till adress 881623400868@msg.iridium.com   . Även här får det bara vara 160 tecken. 

Mail

Vi har en mailadress resolute@myiridium.net 

Denna adress kan vi bara nå via Satellit uppkopplingen; Därför två saker. Skicka inga bilder eller logotyper i mailen. Tar en evighet för oss att ladda hem. När Ni skickar på den adressen så skicka också ALLTID kopia till våra normala mailadresser. På så vis vet vi att det inte kommer mail till Satellitmailen som vi inte läser då vi har vanlig internettäckning.      
Telefon och SMS kommer till oss på direkten, men mailen måste vi aktivt hämta hem vilket vi kanske inte gör omgående. 

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hur man når oss vi Satellit-telefon

 1. Annette skriver:

  Toppen!
  Vi håller också på att kolla in satellittelefon. Vid tillfälle får ni gärna smsa (om det nu verkligen är gratis för er?) telefonmodell och abonnemang som ni har.
  Ha nu en riktigt skön segling till Kanarias!
  /Annette

  • Dennis skriver:

   Hej
   Vi har iridium GO. Jätte nöjda. Har bäst abonnemangen. Kolla Predictwind hemsida (sök på GO så är det lättare att hitta).
   End problemet är att sms trådarna blandas ihop. Är något osäkert om de går iväg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.