Och vips så blev det jul….

Tänk, nu har vi snart varit hemma i nästan två månader och det har hunnit bli jul.

IMG_4605 DSC_0039

Det är inte klokt vad tiden rusat fram. Faktum är att vi har haft riktigt mycket att stå i både här i Göteborg och i Karlstad. Dennis har verkligen fått bekänna färg i fiskhamnen. Upp tidigt i ottan och där har han filéat och rökt fisk hos vår goda vän Anna, som har Savolax.

IMG_7372 IMG_7370

Det är rätt chockerande för en “kontors-kropp”  att  helt plötsligt börja kropps-jobba. I början var det till och med så att han var tvungen att få 20 min ryggmassage  av ”hemmafrun” för att vi överhuvudtaget skulle kunna gå på middagen, som vi var bjudna på den kvällen.

Undertiden när Kaptenen jobbat så har Katarina, alias Krabban, mest suttit på ett tåg hit eller dit. Det har varit fin-tåg( MTR) till Stockholm, mellantåg Stockholm- Karlstad men mestadels av tiden har det varit ful-tåg mellan Göteborg och Karlstad.  Det har varit bra för Katarina att ha fått pyssla om Pappa o Mamma lite också.

IMG_4524 IMG_4575

En gång var det till och med så att SJ ställde in både tåg o c h ersättningsbuss så då fick Krabban gå in och styra upp så att SJ’s kunder kom fram till sin destination. Det blev en trevlig resa i hyrbil tillsammans med en Tyska, Susanne, som skulle upp till Torsby för att överraska sin bror som fyllde år. Tänk vad trevliga möten det kan bli av tillfälligheter.

IMG_4406

Härligt har det också varit att få träffa alla våra barn,nära och kära och en hel drös med vänner. Nu firar vi jul och nyår och i början av januari åker vi tillbaka till vår Resolute,  som ligger och guppar och väntar på oss i hamnen i Almerímar. Våra båtgrannar Jayne och Graeme på Scarlett, har hållit ett öga på båten och det känns skönt.

DSC_0751,Almerimar

Nu önskar vi er alla en riktigt härlig jul och nyårshelg! Ta hand om varandra och tänk på att dela med er av ett leende i vardagen. Det är fantastiskt hur man med så lite kan tända stjärnor i någons ögon och har man tur så kan man få ett leende tillbaka.

God Jul och Gott Nytt År kära vänner!

IMG_4600 DSC_0040

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

7 svar på Och vips så blev det jul….

 1. Kerstin Jedemark skriver:

  God Jul och Gott Nytt År
  önskar
  Kerstin o Håkan

 2. Annette skriver:

  God Fortsättning och Gott Nytt År!
  önskar
  Annette och Ola

 3. Kristina skriver:

  God fortsättning!
  Och Dennis, Savolaxen var superb!! Säkert hade alla mellanlandningar runt om i landet en bidragande orsak, eller vad tror du Katarina ???
  Kram från Hammarö:a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.